VOLUNTARIAT LA GRAN TASCA DEL VOLUNTARIS Les persones voluntàries són el cor d'ASSÍS

Les persones voluntàries són un eix imprescindible que fa possible l'entitat.

A ASSÍS diem que el cor del voluntariat és molt gran i és així perquè aquest vincle amb l'altre persona el fa créixer. És en aquest anar i venir d'emocions diverses que el cor va engegantint. És l'exercici de l'empatia el que dóna elasticitat i grandària a el cor de la persona voluntària.

Ajudant als altres ens ajudem a nosaltres mateixos i adquirim noves competències. La vivència del voluntariat permet obrir el pensament a altres històries de vida, conèixer i aprendre a comprendre a persones que viuen realitats molt diferents de les nostres.

Les persones voluntàries col·laboren tant en l’atenció directa com en l’atenció indirecta - selecció i posada a punt de la roba, emmagatzematge, rebost, desplaçaments per recollir excedents, etc.- i en la gestió interna - tasques de secretaria, tresoreria i divulgació.

EL VOLUNTARIAT ÉS

EL COR D'ASSÍS

``Ser voluntària d’ASSÍS m’ha permès descobrir que, simplement sent tu mateixa, oferint un somriure, una abraçada o un “bon matí”, pots aportar tant als altres a la vegada que tu també en reps.``

Clo, voluntària d'ASSÍS Verd

FES-TE VOLUNTARI/A!