#tuEXISTEIXES per canviar el teu món


Sabem que penses que no pots canviar el món

Un món en el qual hi ha persones que pateixen. Un lloc on les injustícies i les males notícies t'envolten i es repeteixen diàriament. Això fa que, moltes vegades, sentis impotència per no poder fer res per a aconseguir canviar-ho.

Tenim un missatge molt important per a tu: #tuEXISTEIXES

Sabem que no podràs canviar el món, però sí que podràs canviar la manera d'enfrontar-te a aquestes situacions i la forma de veure les coses. Perquè ja hi ha massa coses per les quals estar preocupats, tristos o decebuts.

Volem dir-te que canviar EL TEU món està a les teves mans.

Ha arribat el moment d'obrir els ulls i fer les coses millors per a crear una realitat que tan sols depèn de tu millorar. Perquè les bones coses són possibles només quan les fem.

#tuEXISTEIXES és la crida que volem fer-te arribar

Perquè sabem que, com nosaltres, notes en el teu interior que tens el poder de canviar el món que t'envolta i que et permetrà canviar EL TEU món.


En el 2019 escollim fer els somnis realitats. AJUDA’NS A FER-HO POSSIBLE!Aquests són els nostres somnis per al 2019. Ajuda’ns a convertir-los en realitats!

Nits-habitatge-ASSIS-Centre-Acollida.jpg

Oferir 3.650 nits d’allotjament per a persones sense llar

Per a aconseguir-ho, farem créixer en 10 places el nostre programa de pisos d'inclusió ASSÍS Llars, que ja compta amb 16 pisos i 32 places, amb el que ja oferim 11.680 nits a l’any per a persones sense llar.

Dones-amb-Llar-ASSIS-Centre-Acollida

Posar en marxa el projecte “Dones Amb Llar”, un centre exclusiu per a dones vulnerables

Construirem un centre d'atenció social des de la perspectiva de gènere, específic per a dones sense llar. Volem oferir atenció social i allotjament a 10 dones en situació vulnerable.

Atencio-persones-sensellar-ASIS-Centre-Acollida.jpg

Seguir millorant la qualitat de vida de les persones que ho necessiten

Continuarem oferint atenció a les 150 persones sense llar que vénen cada dia al nostre centre. Volem seguir millorant la qualitat de vida de les ja més de 1.700 persones diferents a les quals atenem al any.


Les bones coses passen quan les fem. I #tuEXISTEIXES per fer-ho realitat.