Campanyes

II Sopar solidari ASSÍS

 II SOPAR SOLIDARI D'ASSÍS

Apunteu aquesta data al vostre calendari!

Dijous,  28 de setembre,  a les 20.30h,  esperem  a  tothom a  la Plaça de Sarrià  per  celebrar  el II  Sopar Solidari  d´ASSÍS

Serà una vetllada en la qual compartirem emocions, música i solidaritat. 

La recaptació íntegra es destinarà als nostres programes i projectes per a les persones sense llar.

 P.D.: Si aquella nit plou, el sopar és farà al Col·legi Sagrat Cor de Sarrià. Si necessites un menú especial, si us plau, fes-nos-ho saber abans del 23 de setembre

Per a més informació: info@assis.cat

sopar_logosprincipales.jpg

Celebra la generositat amb nosaltres.

Benvinguts,    

L' 1 de desembre es celebra a nivell mundial el #GivingTuesday, un dia en el qual ciutadans, famílies, empreses i organitzacions ens mobilitzarem amb un propòsit en comú: celebrar la generositat i el donar.    

A ASSÍS hem volgut participar d'aquest moviment global, que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones, a través de les donacions. El repte solidari que ens hem proposat per commemorar aquesta data "de donar" és: aconseguir 2.404€ per adquirir butaques on les persones sense llar que acudeixen al nostre centre puguin descansar després d'una nit al carrer. 

Contem amb tu per aconseguir-ho! Punxa en el següent link i fes la teva bona acció del dia: 
http://givingtuesday.es/projects/404homelessnotfound/

I si vols celebrar-ho amb els teus amics

i/o familiars, no dubtis a explicar-li-ho.

Entre tots podem aconseguir-ho!

Feliç #GivingTuesday!

#404HomelessNotFound

ASSÍS Centre d´Acollida llança la campanya de sensibilització #404HomelessNotFound

 #404HomelessNotFound és el nom de la campanya que ASSÍS Centre d´Acollida llança avui per canviar la mirada de la ciutadania respecte a les persones sense llar. “Error 404” o “404 Not Found” és un error del llenguatge http que apareix en una web quan una pàgina no es troba o no existeix. 

Sota aquest concepte informàtic sorgeix #404HomelessNotFound, una campanya que pretén desmuntar els prejudicis i estereotips que la població té sobre les persones sense llar, convidant-nos a posar-nos en el lloc d'una persona que està travessant una situació de vulnerabilitat social. Per al llançament d'aquesta innovadora acció de sensibilització, basada en xarxes socials, 

ASSÍS ha comptat amb la col·laboració de més de 80 voluntaris, que durant 40 hores i 4 minuts, han cedit l'estat dels seus perfils de Facebook i Twitter per donar veu a les persones sense llar. Les persones voluntàries han publicat en primera persona tres missatges en els quals s'explicaven situacions reals de com van arribar a dormir i viure al carrer els protagonistes de la nostra campanya. 

El periodista Manel Lucas, la religiosa benedictina Teresa Forcadas i el filòsof Francesc Torralba han recolzat aquesta iniciativa formant part d'aquest grup de voluntaris 2.0. 

Una vegada llançada la campanya l'objectiu és que es viralitzi. 

 Etiqueta'ns amb el hashtag #404HomelessNotFound i passa-ho!!!

Video de la campanya.

HATEnto amb l'odi

L'abast dels delictes d'odi contra les persones sense llar a Espanya és desconegut. Per això, des de l'Observatori Hatento, on col·labora el Centre d'Acollida Assís, hem realitzat el primer estudi sobre aquesta problemàtica al nostre país, basat en més de 250 entrevistes a persones en situació de sense llar.

Et convidem a que participis en les Trobades de Ciutadania, que celebrarem a Barcelona, on presentarem els resultats d'aquesta recerca i reflexionarem junts.

Inscriu-te ja!

T'animem a que consultis i comparteixis l'informe "Muchas preguntas, algunas respuestas", on realitzem un primer acostament a aquest greu problema de vulneració dels drets humans de les persones en situació de sense llar.

Fes click aquí i podràs veure el programa complet.

Els "Reyes Majos" arriben a ASSÍS

El dia 8 de gener ha tingut lloc a la nostra seu l'acte de lliurament de regals dels "Reyes Majos 2014", una iniciativa solidària de Miaportacion.org, en la qual ASSÍS ha tornat a participar per quart any consecutiu com a entitat beneficiària. 

Aquest nadal, i gràcies a Miaportacion.org, a ASSÍS han arribat els "Reyes Majos". En comptes de venir des d'Orient, han vingut des de tota Espanya carregats de regals per fer somriure a 40 persones del nostre centre. Volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat individualment en aquesta campanya per fer realitat aquests petits desitjos i "deixar-nos" tot el que havíem demanat. 

Si vols saber més sobre aquesta iniciativa, visita: http.//reyesmajos.org 

 

Els delictes d´odi contra persones sense llar, un fenomen invisible

Es llança Hatento, l'Observatori dels Delictes d'Odi contra Persones Sense Llar, una iniciativa centrada a detectar i analitzar els delictes d'odi i situacions de violència que sofreixen les persones sense llar a Espanya. ASSÍS Centre d´Acollida, juntament amb RAIS Fundación, l'Associació Bokatas, l'Associació RAIS Euskadi, UNIJEPOL i l'Associació Zubietxe, volem estar atents i atentes enfront de l'odi (hate, en anglès) i denunciar aquest atemptat contra els drets humans de les persones sense llar. www.hatento.org

Regals amb COR per felicitar Sant Jordi

coresgris2-web.jpg

 

 

Aquest Sant Jordi no regalis ni roses ni bombons, fes regals amb cor!! 

El 23 d´abril desitges sorprendre als teus amb un regal original, alhora que ajudes als que més ho necessiten? 

Pregunta'ns per les nostres targetes de felicitació amb paper de llavors per plantar i obtenir flors de camamilla. Tens dos models per triar. El cor, on apareix una bonica cita d'amor i/o amistat i la casa, amb la qual podràs fer arribar un missatge de solidaritat i sensibilitzar sobre la realitat de les persones en situació de sense llar.

Tots dos models estan disponibles en tres idiomes: català, castellà i anglès; endiversos colors i a un preu de 2€/un.

Aquest Sant Jordi, fes regals amb cor.