Una nit màgica, un SOPAR amb rostre de dona

Una nit màgica, un SOPAR amb rostre de dona

Ada Parellada, prestigiosa xef i Pete Soler, coneguda periodista, exerciran com a padrina i presentadora de l’edició d’aquest any del SOPAR Solidari d’ASSÍS que es realitza en favor de les dones en situació de sense llar.

Les dones seran les clares protagonistes de la 4a edició del SOPAR Solidari d’ASSÍS Centre d’Acollida, que se celebra el dia 3 d’octubre a la plaça Major de Sarrià.

No només per la presència, en qualitat de padrina, de l’Ada Parellada, la prestigiosa xef catalana; o per comptar amb una presentadora de luxe com és la coneguda periodista Pete Soler, rostre habitual dels platós de TV3 a programes dedicats a cultura i moda.

Aquest any, les veritables protagonistes seran elles: les dones en situació de sense llar de la ciutat de Barcelona. I és que el motiu de celebració del SOPAR, com ja saps, és el d’aconseguir els recursos necessaris per posar en marxa el nou recurs destinat a l’atenció des d’una perspectiva de gènere, la Llar Rosario Endrinal, que ja s’està construint des de principis de setembre i que es preveu que estigui acabat el setembre del 2020.

T’animem, doncs, a assistir i a participar en la que serà una nit màgica, plena de solidaritat, amb rostre de dona i mirada d’esperança.