Un any més, Escoles Properes d’ASSÍS canviarà mirades a escoles i centres educatius

Un any més, Escoles Properes d’ASSÍS canviarà mirades a escoles i centres educatius

El programa de sensibilització de l’entitat pretén portar la realitat del sensellarisme a les aules i claustres dels centres de tot el territori.

Escoles Properes d’ASSÍS, el programa de sensibilització a escoles i centres educatius de la nostra entitat, liderat per Roger Fe, cap de l’àrea social, arrenca un any més aquest setembre.

Diversos centres ja han demanat participar-hi, mostrant així la seva voluntat d’apropar la realitat de les persones en situació de sense llar a les seves aules i claustres per, així, aconseguir canviar la mirada i educar en matèria de drets a alumnes i professors.

Ja hem participat, per exemple, al “Cas Fair” anual de l’escola Benjamin Franklin i hem rebut la visita dels alumnes de l’escola Jesuïtes de Sarrià – Sant Ignasi del mòdul d’Integració Social de primer any.

Altres visites ja programades durant aquest primer trimestre es realitzaran als següents centres:

  • Els alumnes de 4t d’ESO de la Sain Paul’s School coneixeran el nostre centre.

  • Visitarem l’Escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia, de la Fundació Collserola.

  • Farem una sessió a la Facultat d’Educació de la UB, als alumnes del Grau d’Educació Social.

No ens podem oblidar d’afegir que, durant aquests mesos, també atenem les peticions i consultes d’estudiants sobre temes relacionats amb la realitat que vivim cada dia al nostre centre.

Només durant el 2018, el programa Escoles Properes ha ofert un total de 57 xerrades a centres o visites a la nostra entitat, arribant, així, a 1.564 alumnes i professors que han participat.

Aquest any volem superar-nos, canviar més mirades i contribuir a construir un futur més solidari i amb més justícia social. I ho volem fer des de les aules, educant mirades.

Ets professor o alumne d’un centre i vols participar-hi? Fes clic i informa’t de com fer-ho!