Tortell Poltrona, el carismàtic pallasso i el Mag Pau visiten ASSÍS per celebrar un aniversari molt especial

Tortell Poltrona, el carismàtic pallasso i el Mag Pau visiten ASSÍS per celebrar un aniversari molt especial

El dia 13 de setembre vam celebrar el 90 aniversari d’un dels voluntaris més veterans de la nostra família, en Jaume Mateu. Amb motiu d’aquesta ocasió tan especial, Mateu ha volgut començar a viure els seus 90 anys de vida amb persones ateses, voluntaris i treballadors del centre de la millor manera possible: omplint-nos a tots de somriures!

En Jaume ens ha fet un regal molt particular: ni més ni menys que l’actuació dedicada d’en Tortell Poltrona, el conegut i estimat pallasso, acompanyat del prestigiós Mag Pau. Ells dos han amenitzat, durant tot el matí, els espais del centre allà per on passaven. Tot això acompanyat d’un bon esmorzar festiu i molt bon rotllo.

Felicitats Jaume, gràcies per la teva confiança i ajuda durant aquests 19 anys!

Pots veure més fotos a la nostra pàgina de Facebook.