ASSÍS Ocupació i ASSÍS Verd arrenquen motors

ASSÍS Ocupació i ASSÍS Verd arrenquen motors

La setena edició del curs de formació i inserció sociolaboral ASSÍS Verd comença el pròxim dimarts 1 d’octubre. Enguany, el curs comptarà amb una plantilla de 25 alumnes, 6 d’ells dones, i ho faran ben acompanyats per 9 persones voluntàries, en Guillem Lacoma (formador) i en Kike Fontán, responsable i coordinador.

Com a novetats d’aquest curs destaquem dos: per un costat, l’increment de les activitats de voluntariat corporatiu, on empreses properes als valors d’ASSÍS col·laboren durant una jornada fent de voluntaris del curs. Per l’altre, la participació d’una voluntària fotògrafa, l’Amparo Fernàndez, que realitzarà un reportatge gràfic durant tot el curs que ens parlarà sobre l’evolució dels espais i les persones participants. Gràcies Amparo!

Quines activitats han començat?

Durant aquest mes de setembre, el Programa ASSÍS Ocupació ha començat a posar en marxa les activitats i tallers s’ofereixen a les persones ateses al nostre centre obert.

Fer possible oferir aquest ampli ventall és possible només gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que s’ofereixen a realitzar-les de forma desinteressada i establir un compromís i una constància suficients com per a mantenir-les com activitats fixes.

Aquesta és la taula de les activitats que ja estan en marxa:

Dilluns - Taller de Manualitats

Dimarts - Català

Dimecres - Podòloga + Grup de música + Castellà + Anglès

Dijous - Grup de dones + Orientació per la salut

Divendres - Orientació laboral