Roger Fe, nou cap de l'Àrea Social d'ASSÍS Centre d'Acollida

Roger Fe, nou cap de l'Àrea Social d'ASSÍS Centre d'Acollida

Roger-Fe-AREA-SOCIAL-ASSIS-Centre-Acollida.jpg


Des del passat dia 1 de juny, Roger Fe, educador social membre de l’equip tècnic de l’entitat amb més de 14 anys d’experiència a aquesta casa, passa a ser el nou cap de l’Àrea Social d’ASSÍS Centre d’Acollida.

En Roger assumirà les funcions de coordinar tota l’Àrea Social de l’entitat, per tal d’optimitzar les actuacions en aquest àmbit, a la vegada que assumira un rol més actiu fent incidència a les xarxes de les quals en formem part i una major implicació en activitats de sensibilització que es desenvolupen des d’ASSÍS.

Pots conèixer més de la feina que fa en Roger en aquest enllaç.


INSCRIU-TE PER REBRE ASSÍS AL TEU CORREU!

Nom *
Nom