Seguim ampliant i adaptant el nostre programa d’habitatge, ASSÍS Llars

Seguim ampliant i adaptant el nostre programa d’habitatge, ASSÍS Llars

Alexander-ASSIS-Llars

Com hem assenyalat anteriorment, una de les línies d’actuació principals d’ASSÍS és poder oferir nits d’allotjament a persones en situació de sense llar. Mitjançant el programa d’habitatges d’inclusió ASSÍS Llars, amb la Roser Arcas al capdavant, durant 2018 hem aconseguit oferir 10.921 nits d’allotjament, un 16% més que l’any anterior, a les 36 persones que han participat al programa.

Un programa que no para de créixer i d’obtenir bons resultats, com els que et volem comunicar a continuació:

  • Durant 2019 es posaràn en marxa 3 pisos del programa ASSÍS Llars, amb capacitat per a 6 persones, adaptats a oferer una atenció i acompanyament des de la perspectiva de gènere. Aquesta decisió és fruit de la importància que hem volgut atorgar a l’atenció al col·lectiu doblement vulnerable de les dones en situació de sense llar.

  • Una persona participant aconsegueix pis de protecció oficial. L’Alexander, que porta més de 15 anys vinculat a ASSÍS, 4 d’ells vivint a un dels nostres pisos, va fer l’entrada al seu nou pis el passat 2 de juliol. Molt content amb el canvi, ha rebut l’ajuda del nostre equip per realitzar el trasllat i omplir de mobles la que serà la seva nova llar. El seu desig és continuar vinculat  a ASSÍS realitzant activitats i excursions habitualment amb nosaltres.

  • Es produeix l’entrada d’una dona a un dels nostres pisos. La Galyna, persona vinculada a ASSÍS des del 2015, ha sigut l’última incorporació del programa ASSÍS Llars. Entrarà a compartir pis amb l’Igor tant bon punt deixem enllestit tot el necessari perquè porti una vida digne i còmode a la seva nova casa. La Galyna, actualment, també és voluntària col·laboradora a les nostres cuines, on ens ajuda a preparar i repartir esmorzar a les persones que venen cada dia al nostre centre.


APUNTA’T PER REBRE ASSÍS AL TEU CORREU!

Nom *
Nom