Lara Bogni liderarà l’equip d’aliances estratègiques d'ASSÍS

Lara Bogni liderarà l’equip d’aliances estratègiques d'ASSÍS

Tal i com queda reflectit a la memòria anual de l’entitat, ASSÍS es troba en fase de creixement constant. Es creen nous programes d’atenció, s’obren nous pisos per persones en situació de sensellar... sempre perseguint l’objectiu que ens hem marcat: millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones ateses.

És per aquest motiu que el passat 22 de maig es va incorporar una nova persona a l’equip tècnic: la Lara Bogni. Ella serà la responsable del departament d’aliances estratègiques. Gràcies a aquest important reforç, ASSÍS guanyarà en capacitat d’obtenció de recursos, finançament, i nous acords en forma d’aliances amb entitats, donacions econòmiques o altres.

Desitgem una bona incorporació i un gran futur a ASSÍS a la Lara i, per part nostra, només ens queda oferir-li la millor de les acollides. Benvinguda Lara!


Deixa’ns les teves dades i rebràs ASSÍS al teu correu

Nom *
Nom