Elena Sala s’incorpora com a responsable del nou programa ‘Dones amb Llar’ d'ASSÍS

Elena Sala s’incorpora com a responsable del programa de Centre Obert i del nou programa ‘Dones amb Llar’

Gràcies a la col·laboració de la Ramón Molinas Foundation (RMF), fundació propera a la nostra entitat, i el seu programa de ‘Promoció Laboral de l’Acció Social (PLAS)’, ASSÍS va incorporar, el passat dia 15 de juliol, a l’Elena Sala com a nova integrant de l’Àrea Social d’ASSÍS.

Aquesta nova arribada suposa un gran impuls i el punt de partida a la següent fase a la qual es troba el programa d’atenció específica a dones en situació de sense llar que s’està desenvolupant a ASSÍS: ‘Dones amb Llar’, del que ja hem parlat anteriorment.

Serà ella, doncs, qui començarà a coordinar aquesta línia d’ASSÍS amb l’objectiu de proporcionar atenció des d’una perspectiva de gènere, adaptada i adequada a les dones a les quals atenem.

L’Elena també assumirà la responsabilitat de coordinar el Centre Obert d’ASSÍS, càrrec del qual s’allibera en Roger Fe, educador de l’entitat amb més de 14 anys de recorregut. Recentment, en Roger ha estat anomenat Cap de l’àrea Social d’ASSÍS.

Per part nostra, només ens queda oferir-li una bona acollida, com fem amb totes les persones que arriben. Benvinguda Elena!


VOLS REBRE ASSÍS AL TEU CORREU? APUNTA’T-HI!

Nom *
Nom