Et convidem a conèixer una història d'amor i vincles que no es trenquen mai

DIVENDRES PASSAT LA HISTÒRIA DEL SECONDO, LA MARTINA, EL MASON I LA VERA (DUES PERSONES VINCULADES AL NOSTRE CENTRE I ELS SEUS DOS COMPANYS ANIMALS) VA SER COMPARTIDA A ESCALA NACIONAL PER TELEVISIÓ GRÀCIES A L’EMISSIÓ DEL PROGRAMA “INSEPARABLES SINHOGAR”.

Com ja saps, a ASSÍS treballem per millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar. Molts cops, aquestes persones han trencat tota mena de vincles socials (amics, família...) i es veuen soles. Sovint, troben companyia i una família en els animals amb qui comparteixen la seva vida i no se separen mai. Pel fet d'oferir una resposta a aquesta necessitat, ASSÍS ha esdevingut una entitat pionera a Espanya (i una de les poques que ho fa) en l’acollida als companys animals d'aquestes persones.

Divendres passat la història del Secondo, la Martina, el Mason i la Vera (dues persones vinculades al nostre centre i els seus dos companys animals) va ser compartida a escala nacional per televisió gràcies a l’emissió del programa “Inseparables Sinhogar”. Es tracta d’un especial produït pel magazín  El escarabajo Verde, de La 2, que tracta temes d’ecologia i medi ambient, centrant-se en la relació que l’home estableix amb el planeta i analitza temes d’actualitat.

Si vols conèixer aquesta i altres històries d’amor i vincles entre persones en situació de sense llar i els seus companys animals et convidem a veure el vídeo i fer-ne difusió.

Foto del article cedida per en Josep Echaburu.