Aquest Sant Jordi regala una rosa per les dones sense llar

Amb l’arribada del bon temps, s’acosta un dels dies més màgics de la nostra tradició: la diada de Sant Jordi. Un esdeveniment molt especial en el que totes les persones hi participem amb la il·lusió de regalar i compartir roses, llibres i, per què no, bones accions amb les nostres persones més properes. Un any més, des d’ASSÍS, us oferim la possibilitat de convertir aquest dia tan assenyalat en un dia de solidaritat cap a les persones sense llar.

A partir d'avui, podeu fer les vostres comandes de roses! Posem a la disposició d'empreses, escoles i entitats privades la rosa tradicional, amb espiga i embolicada en una bossa molt especial. A més, us enviarem uns bonics punts de llibre, amb la imatge del programa “Dones amb Llar” perquè pugueu lliurar-los amb cada rosa.

Només has d’enviar-nos un correu electrònic a rrabanal@assis.cat, trucar-nos o escriure'ns un whatsapp al 620 531 017 abans del 12 d’abril.

Indicans, si us plau, les següents dades quan ho facis:

  • Número de roses.

  • Nom de l’organització.

  • Persona de contacte.

El preu per cada rosa és de 5 € (IVA inclòs). Enviament gratuït per comandes de més de 10 roses. Entrega el dia 23 al matí.

Feu les vostres comandes ja!

rosas-sant-jordi-home-1__730.jpg