Feeding, dos anys de col·laboració amb el Slow Food social present a la taula dels més vulnerables

Amb més de dos anys de col·laboració en comú, Feeding és una de les “Empreses Properes” d’ASSÍS

L’empresa fa una aposta per renovar-se i créixer amb el llançament de la seva nova web corporativa

Aquesta iniciativa empresarial amb ànima social va néixer de la pregunta que un dia es van fer els seus fundadors: és possible oferir menjar d’alta cuina alhora que donem menjar a les persones vulnerables? La resposta es va materialitzar en la creació de Feeding. La seva filosofia és senzilla: per cada plat encarregat per un client ells n’ofereixen un altre, a cost zero, a entitats que es dediquen a assistir a persones vulnerables. En els seus dos primers anys de vida han demostrat que crear empresa, treball i impacte social és possible.

Actualment, la col·laboració amb amb el nostre centre es materialitza de dues formes: Per un costat, quinzenalment, Feeding fa una donació de menjar per a un total de 100 persones en forma de proteïnes amb les quals s’elaboren els entrepans que s’ofereixen a les persones que cada dia esmorzen al nostre centre. D’altra banda, ells són els responsables del càtering que s’ofereix durant l’esdeveniment anual solidari de l’entitat, el SOPAR SOLIDARI D’ASSÍS, al que ja han col·laborat per segon any consecutiu.

Recentment, amb el llançament de la seva nova web corporativa i la seva presència a les xarxes socials, Feeding ha fet un esforç per arribar cada cop a més persones i poder seguir oferint el seu producte de màxima qualitat, a la vegada que continua exercint la seva labor social tan necessària per entitats com la nostra: oferir aliment a les persones més vulnerables.

Des d’ASSÍS els hi desitgem el millor dels futurs i estem encantats de poder col·laborar amb ells i del fet que formin part de les nostres “Empreses Properes”. Trobem que són exemple de com una iniciativa empresarial pot ser rentable i sostenible alhora.


Escriu-nos per formar part de les “Empreses Properes” que col·laboren amb ASSÍS i els més vulnerables.