Jornades de convivència 2018: establint vincles al pantà de Sau

Jornades de convivència 2018: establint vincles al pantà de Sau

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre va tenir lloc la Jornada Anual de Convivència d’ASSÍS Centre d’Acollida. Aquestes Jornades reuneixen a professionals de l’entitat, voluntariat i persones ateses i participants del projecte ocupacional d’ASSÍS Verd i del Programa d’habitatge ASSÍS Llars. El Pantà de Sau, un conegut i idíl·lic indret, situat a la comarca d’Osona, municipi de Vilanova de Sau, va ser l’escenari escollit per aquesta edició.

Com cada any, aquesta trobada s’ha plantejat amb una doble finalitat: per un costat la d’afavorir l’establiment de vincles i relacions entre els assistents, emmarcats en un espai d’oci i convivència molt diferent a l’espai habitual de trobada. Per l’altre, la d’oferir la possibilitat de gaudir d’una activitat d’oci rural a persones que, d’altre forma, no en tindrien accés.

En aquesta ocasió, aprofitant la bona ubicació de la casa de colònies, s’han realitzat excursions al Pantà de Sau i a la Presa del Pantà de Sau, a més de les dinàmiques de grup i els àpats de germanor habituals d’aquests tipus de jornades i que tant agraden a les persones que hi participen.

Es tracta, dons, d’una activitat molt esperada, amb una alta participació (un total de 32 persones en aquesta edició) i molt ben valorada pels participants, on compartir i generar vivències en comú envoltats de natura. L’any que bé, repetirem!

Si encara no ho heu fet, us convidem a veure l’àlbum d’instantànies de l’activitat seguint aquest link o fent clic al botó: