Jornada “Aporofòbia, l’odi a les persones en situació de pobresa"

Dimarts, 10 d'octubre, de 10.00h a 12.30h, des d'ASSÍS Centre d´Acollida organitzarem una jornada que versarà sobre l'aporofòbia o l´odi a les persones en situació de pobresa.  

Està confirmada l'assistència d'Adela Cortina, filòsofa que va contextualitzar i definir el terme Aporofòbia, Catedràtica d'Ètica de la Universitat de València, Directora de la Fundación ÉTNOR, Premi Internacional de Ensayo Jovellanos 2007 i Premi Nacional de Ensayo 2014 i autora del llibre Aporofobia, el rechazo al pobre (2017).  

Comptarem, també, amb la participació de Marta Llobet, professora titular interina dels Estudis de Treball Social de la UB; i de Maite Mauricio, Responsable de desenvolupament de Servei i Gestió del coneixement en Suara Cooperativa i actual representant de la Xarxa d Atenció a Persones Sense llar de BCN. El lloc de celebració serà la sala La Cuina del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, 08003 Barcelona). 

Apunta't a: https://stopaporofobia_assis.eventbrite.es