Vine de concert amb ASSÍS y Barcelona English Choir!

A ASSÍS us convidem a gaudir amb nosaltres d'un gran concert benèfic diumenge, 18 de juny, a les 20.00h, a càrrec del grup coral Barcelona English Choir. 

La Sala Pau Casals de l´Auditori de Barcelona és l'escenari al qual veurem a 180 persones cantar grans èxits de: Radiohead, Nina Simone, Michael Jackson, Beyonce, Queen, George Michael, Annie Lennox, etc. 

Tota la recaptació obtinguda es destinarà als projectes i programes que oferim a les persones sense llar a ASSÍS. No no us quedeu sense la vostra entrada per divertir-vos en aquesta cita musical! Podeu comprar-les punxant aquí. 

A ASSÍS creiem que tots podem aportar el nostre granet de sorra per millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en situació d'exclusió social. I quina millor manera que fer-ho amb música! 

Y tú, ¿aportas tu granito de arena para mejorar la calidad de vida de las personas sin hogar?