Apunta't com a voluntari al recompte de persones sense llar de Barcelona!

El proper 17 de maig la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL), de la qual forma part ASSÍS Centre d´Acollida, realitzarà a la ciutat de Barcelona una nova edició del Recompte de persones que dormen al carrer, i per això necessita la participació d’unes 900 persones voluntàries. Apuntat´t!

El Recompte té una doble finalitat: contribuir a millorar la capacitat de resposta dels serveis a les persones sense sostre i sensibilitzar la població de la ciutat sobre aquest fenomen. L’atenció social a les persones sense llar requereix una informació actualitzada sobre les seves dimensions i característiques. Les persones en situació de sense sostre són aquelles que ni tan sols utilitzen la xarxa de recursos existents i que pernocten als carrers de la ciutat.

A diferents punts de trobada distribuïts per tota la ciutat, coordinadors de les entitats amb experiència amb aquest col·lectiu distribuiran en petits grups les 900 persones voluntàries que aquella nit recorreran els carrers i parcs de la ciutat per comptar les persones que hi pernocten.

Per participar en el Recompte 2017 només cal ser major d’edat, tenir ganes i disponibilitat la nit del 17 de maig. Les inscripcions es poden fer fins el dimecres 17 de maig  a través de la web www.recompte.barcelona, omplint un senzill formulari. A més a més, a aquesta web s’hi poden obtenir diverses informacions sobre l’històric d’aquesta acció i l’organització d’enguany.

A més a més del Recompte de persones que dormen al carrer, la XAPSLL realitzarà un recompte de persones allotjades en equipaments municipals i d’entitats, com també una mapificació dels recursos existents, per tal de completar la diagnosi de la situació actual.

Per a més informació: info@recompte.barcelona / 93 413 25 90 / 618 389 284

recompte_personesensesostre_2017