La recaptació per la venda dels tortells solidaris de la Montse Alegre a favor d'ASSÍS ascendeix a 3.600€

Aquest Nadal, la coneguda xef Montse Alegre, ha liderat una iniciativa solidària per col·laborar amb ASSÍS Centre d´Acollida. A través de la venda de tortells de Reis, l'autora del bloc "Cocina día a día", ha recaptat 3.600 euros, que aniran destinats íntegrament al servei d'esmorzars del Centre d'Acollida Assís.

La Montse Alegre ha aconseguit en un temps rècord, gràcies a la col·laboració d'un gran equip, preparar i lliurar 98 tortells de Reis, els dolços que tanquen les festes nadalenques. Amb la recaptació obtinguda amb la venda d'aquests tortells, ASSÍS podrà comprar durant un any el pa amb el qual s'elaboren els entrepans que prenen per esmorzar les persones que acudeixen a aquesta entitat.

L'any 2016, ASSÍS Centre d´Acollida va servir més de 47.000 esmorzars.

Moltes gràcies a la Montse, al seu equip i a totes les persones que hi han col·laborat! Gràcies a iniciatives com aquesta, endegades per persones individuals com la Montse, podem donar una millor resposta a les necessitats de les persones sense llar.