Encàrrecs per a Sant Jordi 2016

St. Jordi ja és aquí, i a ASSÍS ho estem preparant tot per ajudar-vos a celebrar aquesta Diada d'una manera molt solidària. 

Si a la vostra empresa, col·legi, família, equip de futbol o grup d'amics penseu fer alguna cosa especial per celebrar aquesta data, regalant o venent roses solidàries, aquest és el moment de posar-vos en contacte amb nosaltres per encarregar-les! 

Podeu fer-ho fins al 14 d'abril. Les comandes de més de 10 roses les enviem a l'adreça que ens indiqueu. (Barcelona ciutat).  Esperem els vostres encàrrecs a info@assis.cat o al telèfon 932 520 568

I el dissabte, 23 d'abril 23 d'abril tindrem una parada al c/ Major de Sarrià a prop de la Seu del Districte, en la qual vendrem, a més de roses naturals, altres productes artesanals fets pels artistes del nostre taller ocupacional: punts de llibre, dracs, sotagots, etc. 

Us recordem que, adquirint aquests productes solidaris, a més de felicitar la Diada, ccol·laboreu amb la millora de la qualitat de vida de les persones sense llar.