Feeding Spain juga fort per la inclusió social real de les persones sense llar

Amb la finalitat de contribuir a la inclusió social de les persones sense llar, FeedingSpain se suma al grup d'empreses que col·laboren amb ASSÍS, donant més de 3.300 racions de menjar, a més de contractar una persona atesa al nostre centre. 

FeedingSpain és una empresa familiar de menjar a domicili, situada al barri de Sarrià, que es diferencia de la seva competència per oferir menjar d'alta cuina a preus assequibles i portar el compromís social en el seu ADN. Per cada plat que compra un client, FeedingSpain en dóna un altre a col·lectius desafavorits.

Des d'octubre i fins avui, aquesta empresa ja ha donat 3.975 racions de menjar a diferents entitats. 3.319 han anat destinades a ASSÍS, on les han gaudit les persones dels nostres programes de serveis bàsics i allotjament. La seva col·laboració no queda aquí, ja que FeedingSpain promou activament la inclusió social real de les persones sense llar, en contractar una persona del nostre centre.