Voluntari per entrenar l´equip de futbol

 

T 'agrada el futbol i et ve de gust fer voluntariat amb
persones sense llar?

Descripció

 A ASSÍS apostem per l'esport com una eina per a la inclusió social de les persones sense llar.  Busquem una persona per entrenar setmanalment al nostre equip de futbol. Eventualment, també haurà de coordinar altres activitats esportives: atletisme, etc. L'entrenador serà qui s'encarregui de: motivar els jugadors, planificar i dirigir les sessions setmanals d'entrenament, entrenar física, psíquica i tècnicament els jugadors. Transversalment treballarà amb les persones sense llar l'adquisició d'altres competències i habilitats: personals (autoestima), socials (assertivitat, treball en equip) i de salut i higiene.

Condicions

Tipus de Voluntariat: Presencial. 
Municipi on es realitza l'acció voluntària:  Barcelona. Districte Sarrià - Sant Gervasi
Dedicació: 4 hores a la setmana. 
Dies i horaris:  Dimecres matins i eventualment dimarts. 
Data d'Inici: octubre 2015
Nº de vacants: 1

Perfil

 Busquem una persona sensibilitzada amb la realitat de les persones sense llar i/o les persones en situació greu d'exclusió social. Amb Capacitat d'escolta i de comunicació. Empatia. Coneixements i/o experiència com a entrenador d'equips de futbol.

Les persones interessades poden escriure´ns a assis@assis.cat