ASSÍS CELEBRA EL 4t SOPAR SOLIDARI EN FAVOR DE LES DONES EN SITUACIÓ DE SENSE LLAR

ASSÍS Centre d’Acolllida et convida a celebrar el seu tradicional SOPAR SOLIDARI el dijous 3 d’octubre a les 20:30 h, a la Plaça de Sarrià. Aquest any, el nostre repte serà aconseguir els recursos necessaris per posar en marxa un nou edifici de 10 places, amb el qual oferirem atenció especialitzada i allotjament a les dones en situació de sense llar, víctimes de violència, que dormen als carrers de Barcelona.

T’esperem el 3 d’octubre a les 20.30 h a la plaça de sarrià!

spacer turqesa linia.jpg

COMPRA LES TEVES ENTRADES!

Selecciona una de les opcions per la compra del teu TIQUET. Pots col·laborar amb el preu d’un TIQUET normal, o bé, ajudant-nos a finançar un d’aquests projectes concrets d’atenció per a dones en situació de sense llar que et proposem.


No pots assistir al sopar però vols col·laborar?

Tens igualment l’oportunitat de ser-hi, fent la teva aportació, mitjançant la nostra FILA#0. Tu també ens ajudaràs a construir el nou edifici per les dones en situació de sense llar. Entre tots i totes ho fem possible!


Iamgen-Banner-Magia-Sopar-Solidari-ASSIS

Vols fer la nit del Sopar encara més màgica?

Només tú pots fer crèixer la màgia del Sopar. Fes una transferència de la quantitat amb la que vulguis col·laborar al número de compte:

ES80 2100 0808 1902 0082 5988

Si us plau, indica les teves dades (nom + DNI + Direcció + email) i escriu “Més màgia pel Sopar” al camp de “concepte”. Gràcies!

coneix més sobre el sopar

ada parellada

UNA PADRINA DE PRESTIGI

Ada Parellada és una de les més prestigioses cuineres catalanes del moment. Dirigeix el seu restaurant Sempromania des de 1993. Els restaurants Petra (al Born) i Pla dels Àngels (Arrabal) també són seus. Imparteix tallers de cuina i participa activament divulgant l’alimentació saludable als mitjans de comunicació. Ha publicat diversos llibres de receptes i també és l’autora de la novel·la Sal de Vainilla (2012). L’any 2016 va ser premiada i reconeguda per la seva trajectòria al món de la restauració amb la Creu de Sant Jordi.

col·legi Jesuïtes sarrià - sant ignasi

UN PArTNER AMB BON GUST

El professorat i les alumnes i els alumnes de la prestigiosa l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. col·laboren, des del primer any, en fer possible la nit del Sopar. La seva professionalitat i la qualitat dels seus serveis ja són un tret característic de l’esdeveniment solidari. A partir d’aquest any,són ells els que s’han encarregat d’idear i elaborar el menú d’aquesta vetllada, fent-la així una nit encara més plena de màgia. Et convidem a no perdre’t l’oportunitat de comprovar-ho.

Alumnes i professorat participen a l’anterior edició del Sopar Solidari d’ASSÍS.

Alumnes i professorat participen a l’anterior edició del Sopar Solidari d’ASSÍS.

Ada Parellada, imatge d’arxiu.

Ada Parellada, imatge d’arxiu.