#RosesQueApropen: aquest Sant Jordi regala “una rosa per les més vulnerables”.

Banner-Roses-que-Apropen-ASSIS-Centre-Acolllida.jpg

A BARCELONA 117 dones dormen al carrer cada nit

A Barcelona, segons dades del SIS, havíen 117 dones dormint al carrer al mes de maig del 2017, és a dir, un 12% de les persones en situació de carrer de tota la ciutat.

La majoria de les persones que dormen al carrer són homes degut aa causa de que les dones tenen més probabilitats de tractar de trobar estratègies per evitar acabar al carrer, incloent-hi la seva estada en cases d'amics i la família o suportar situacions inacceptables de violència domèstica.

El sensellarisme de les dones està relacionat amb l'entorn familiar: les dones es veuen afectades per la doble exclusió social, és a dir, no només han caigut elles, sinó que no han pogut generar una llar que mantingui a flotació a la seva família.


VISITA LES NOSTRES PARADES I AJUDA A LES MÉS VULNERABLES

Col·labora amb ASSÍS per assolir el nostre repte d'aquest Sant Jordi: aconseguir finançament pels projectes d'atenció a dones sense llar, com el de Dones Amb Llar i els programes d'habitatge, com el d’ASSÍSLlars.

Mapa-Sant-Jordi-ASSÍS-Centre-Acollida

El 23 d’Abril ens trobaràs a Sarrià

Busca’ns, a partir de les 09 h, a les dues parades que, com cada any, habilitem com a punt de venda de productes solidaris per Sant Jordi:

CARRER MAJOR DE SARRIÀ (altura Ajuntament)

PASSEIG DE LA BONANOVA (amb Via Augusta)


En el 2019 escollim fer els somnis realitats. AJUDA’NS A FER-HO POSSIBLE!