• Paquet

Pack 8 de Març CapDonaSenseLlar


25,50 €
Impostos inclosos

Comparteix i fes visible el nostre lema! #CapDonaSenseLlar. El pack conté 3 mascaretes, 3 salva orelles i enganxines reivindicatives. 

Sabies que el sensellarisme femení està profundament invisibilitzat? Protegeix-te amb les nostres mascaretes i alhora fes visible el nostre crit!. Les mascaretes són reutilitzables fins a 25 rentats i confeccionades en cotó i polièster de doble capa. Les trobaràs en talla L i de regal un salva orelles per lluir-la còmodament.

 Amb la teva col·laboració acompanyem juntes a les dones sense llar a construir una nova vida autònoma, perquè cap dona es vegi abocada a viure al carrer o exposada a una situació de violència i sense llar.

Aquest paquet conté

Quantitat
Esgotat

 

Compra solidària

 

Pagament segur

 

L'IVA únicament repercuteix sobre el preu del sopar solidari i els productes de la botiga.

La seva costura frontal ergonòmica i les seves confortables cintes elàstiques en teixit hipoalergènic per a les orelles, proporcionen a aquestes mascaretes una gran comoditat.

Compten amb la certificació OEKO-TEX de classe I i estan fabricades segons l'especificació UNE 0065. Amb una eficàcia de filtració bacteriana inicial de> 98% fins al> 90%, aquestes màscares estan destinades a l'ús personal. Resisteixen fins a 25 rentats abans de rebutjar-, de manera que no hauràs d'estar contínuament proporcionant màscares noves als teus empleats. Quant a la seva rentat, s'aconsella rentar-les com a mínim a 40ºC.

• Material exterior: 50% Cotó i 50% Poliéster

• Material interior: 100% Cotó

• Ús: Civil

• Resistència: fins a 25 rentats (Test 5 cicles)

• Eficàcia de filtració bacteriana:> 90%

• Certificat: D'acord norma UNE 0065: 2020, OEKO-TEX Standard 100

pack-8-març

Nou compte