Mascareta CapDonaSenseLlar

8,50 €
Impostos inclosos

Sabies que el sensellarisme femení està profundament invisibilitzat? Protegeix-te amb les nostres mascaretes i alhora fes visible el nostre crit!. Les mascaretes són reutilitzables fins a 25 rentats i confeccionades en cotó i polièster de doble capa. Les trobaràs en talla L i de regal un salva orelles per lluir-la còmodament.

L’any 2017, fruit d’anys d’estudi, observació i detecció d’una necessitat urgent, l’atenció al col·lectiu de les dones en situació de sense llar va esdevenir una de les línies d’actuació prioritàries per ASSÍS. Amb la teva col·laboració acompanyem juntes a les dones sense llar a construir una nova vida autònoma, perquè cap dona es vegi abocada a viure al carrer o exposada a una situació de violència i sense llar.

Quantitat

 

Compra solidària

 

Pagament segur

 

L'IVA únicament repercuteix sobre el preu del sopar solidari i els productes de la botiga.

La seva costura frontal ergonòmica i les seves confortables cintes elàstiques en teixit hipoalergènic per a les orelles, proporcionen a aquestes mascaretes una gran comoditat.

Compten amb la certificació OEKO-TEX de classe I i estan fabricades segons l'especificació UNE 0065. Amb una eficàcia de filtració bacteriana inicial de> 98% fins al> 90%, aquestes màscares estan destinades a l'ús personal. Resisteixen fins a 25 rentats abans de rebutjar-, de manera que no hauràs d'estar contínuament proporcionant màscares noves als teus empleats. Quant a la seva rentat, s'aconsella rentar-les com a mínim a 40ºC.

• Material exterior: 50% Cotó i 50% Poliéster

• Material interior: 100% Cotó

• Ús: Civil

• Resistència: fins a 25 rentats (Test 5 cicles)

• Eficàcia de filtració bacteriana:> 90%

• Certificat: D'acord norma UNE 0065: 2020, OEKO-TEX Standard 100

mascaretes-dones

Nou compte