Restaurants solidaris 2020

Restaurants solidaris 2020

Enguany és la cinquena edició del Sopar Solidari d'ASSÍS i, tot i la crisi de la COVID19 volem seguir comptant amb tu per aquest esdeveniment tant especial! És per aquest motiu que ens hem reinventat i hem creat la campanya Restaurants Solidaris 2020: una iniciativa gastronòmica que promou l’economia social i solidària col·laborant amb el sector de la restauració. Junts seguirem lluitant en favor de les dones en situació de sensellar i víctimes de violència.

Aquest any l'haurem de celebrar per separat però, podem unir forces per la mateixa causa: Comparteix-lo amb les persones més properes i depenent del menú que hagis triat, faràs una donació de diferents imports en favor d'ASSÍS.

  

COM PARTICIPAR?

1. Tria el menú del restaurant que més t'agradi de tota l’oferta del nostre web. Trobaràs menús de 35€, 45€, 60€ i 125€. Depenent del menú triat, la donació serà diferent. 

2. Fes la compra. Una vegada efectuat el pagament, rebràs un correu amb tota la informació necessària per realitzar la reserva al restaurant. 

3. Un cop hagis rebut el correu, ja pots fer la reserva! Truca al teu restaurant i tria el dia que et vagi millor per gaudir del teu sopar solidari. 

Tens temps per bescanviar el teu sopar fins el 31 de desembre de 2020.

Amb persones com tu al nostre costat lluitem i treballem per una societat més justa on es respectin els drets de totes les persones, independentment de la situació en la qual es trobin.

Disculpeu les molèsties.

Cerca de nou el que estàs buscant

Nou compte