L'Entitat

La nostra missió és garantir els drets i millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar.

ELS NOSTRES

VALORS

COMPROMÍS

El compromís infrangible de totes les persones vinculades a ASSÍS és un valor transversal que va més enllà de l’àmbit professional.

PROXIMITAT

Accessibilitat, transparència i proximitat són tres paraules que defineixen el tipus d’atenció que oferim des de la nostra entitat i a tots els nivells.

INNOVACIÓ

La voluntat d’innovar, optimitzar i créixer és una de les raons que ens mou com entitat i que apliquem a les nostres actuacions.

CONFIANÇA

La qualitat que desprèn la nostra feina, juntament amb la professionalitat i el rigor han fet que ens posicionem com una entitat digna de confiança.

ELS NOSTRES

PROGRAMES

Treballem per reunir esforços, combinar accions, construir vincles, incidir i donar més visibilitat i ressò a la tasca de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar.

SERVEIS BÀSICS

SERVEIS BÀSICS

Atenció social

ATENCIÓ SOCIAL

ASSÍS LLARS

ASSÍS LLARS

Salut

SALUT

FEINA

OCUPACIÓ

FORMACIÓ

FORMACIÓ

Dones amb llar

DONES

DELICTES D'ODI

APOROFOBIA

CULTURA

CULTURA

INCIDÈNCIA

INCIDÈNCIA

Socials

VOLUNTARIAT

DESCOBREIX

L'EQUIP D'ASSÍS

Som una entitat articulada en un equip de persones voluntàries, un equip tècnic, una Assemblea de Socis i la Junta Directiva, escollida per persones sòcies voluntàries de l'entitat.

QUI SOM?

DADES 2021

La transparència és fonamental a l’hora de retre compte de la nostra activitat davant persones, institucions i entitats que donen suport a l’acció d’ASSÍS. Estem inscrits al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials amb el número S06406. Som una entitat sotmesa a una auditoria comptable anual realitzada per UNIAUDIT OLIVER CAMPS.

EL VOLUNTARIAT ÉS

EL COR D'ASSÍS

``Ser voluntària d’ASSÍS m’ha permès descobrir que, simplement sent tu mateixa, oferint un somriure, una abraçada o un “bon matí”, pots aportar tant als altres a la vegada que tu també en reps.``

Clo, voluntària d'ASSÍS Verd

FES-TE VOLUNTARI/A