Empreses properes-- EMPRESES PROPERES DESCOBREIX COLABORA Col·labora amb la nostra tasca

PER UN MÓN

MÉS JUST

Les empreses que col·laboren amb nosaltres participen dels nostres principis i valors. La implicació, així com el tipus de col·laboració que trien, ens ajuden a transformar la societat i lluitar contra les desigualtats i la pobresa.

Et proposem diferents tipus de col·laboració per a que puguis triar quina encaixa més en la teva empresa. Pots destinar un percentatge de les vendes d'un producte o servei, realitzar voluntariat corporatiu o organitzar un concert, un esmorzar, un torneig o una subhasta entre d'altres. Tu tries! Nosaltres t'ajudarem amb la organització i entre tots aconseguirem garantir els drets de les persones en situació de sense llar.

EMPRESES DONANTS

Fer una donació o contribuir a un dels nostres projecte és millorar la qualitat de vida de les persones més necessitades, és donar oportunitats i canviar vides.

EMPRESES SÒCIES

Convertir-se en una empresa sòcia d’ASSÍS implica un compromís sostenible amb l'organització i amb el nostre treball per posar fi al sensellarisme.

COM POTS

COL·LABORAR?

VOLUNTARIAT CORPORATIU

Condicionar un pis, acompanyar persones a realitzar activitats formatives o culturals, entre d'altres, us permetran conèixer de primera mà la nostra labor i la realitat de les persones en situació d'exclusió social que acollim en el nostre centre.

REGALS SOLIDARIS

Pots destinar un percentatge de les vendes d'un producte o servei durant un temps limitat als programes d'ASSÍS. L'aliança pot comunicar-se amb el packaging del producte o en altres materials promocionals.

DONATIUS CORPORATIUS

Pots contribuir a la missió d’ASSÍS a través de donacions corporatives, destinant-les a la nostra tasca global o a alguna de les nostres àrees prioritàries i programes , com ara l’alimentació, la salut, l’habitatge, Dones amb Llar o ASSÍSVerd, entre d’altres.

MÀRQUETING AMB CAUSA

Pots destinar un percentatge de les vendes d'un producte o servei durant un temps limitat als programes d'ASSÍS. L'aliança pot comunicar-se amb el packaging del producte o en altres materials promocionals.

DONATIUS EN ESPÈCIE

Tecnologia, roba, calçat esportiu, aliments, mobles, productes de higiene, serveis... les donacions en espècie ens ajuden a millorar l'equipament del nostre centre i complementar l'assistència a les persones en situació de vulnerabilitat.

ESDEVENIMENTS SOLIDARIS

Organitzar un concert, un esmorzar, un torneig o una subhasta són maneres de sensibilitzar l'entorn i recaptar diners per als nostres programes socials alhora que compartiu una bona estona amb companys i companyes.

TREBALLEM AMB ELS

ODS 2030

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda s’estructura en un pla d’acció format per 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que marcaran l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030.

Com a empresa, pots col·laborar en la nostra tasca alhora que fas possible el compliment d'aquests objectius. Posem el nostre granet de sorra per fer d'aquest un món millor.

ODS

#AMBTUSEGUIMENMARXA! AJUDA'NS