Empreses properes-- EMPRESES PROPERES DESCOBREIX COLABORA Col·labora amb la nostra tasca

PER UN MÓN

MÉS JUST

Les empreses que col·laboren amb nosaltres participen dels nostres principis i valors. La implicació, així com el tipus de col·laboració que trien, ens ajuden a transformar la societat i lluitar contra les desigualtats i la pobresa.

Et proposem diferents tipus de col·laboració per a que puguis triar quina encaixa més en la teva empresa. Pots destinar un percentatge de les vendes d'un producte o servei, realitzar voluntariat corporatiu o organitzar un concert, un esmorzar, un torneig o una subhasta entre d'altres. Tu tries! Nosaltres t'ajudarem amb la organització i entre tots aconseguirem garantir els drets de les persones en situació de sense llar.

EMPRESES DONANTS

Fer una donació o contribuir a un dels nostres projecte és millorar la qualitat de vida de les persones més necessitades, és donar oportunitats i canviar vides.

EMPRESES SÒCIES

Convertir-se en una empresa sòcia d’ASSÍS implica un compromís sostenible amb l'organització i amb el nostre treball per posar fi al sensellarisme.

COM POTS

COL·LABORAR?

VOLUNTARIAT CORPORATIU

Condicionar un pis, acompanyar persones a realitzar activitats formatives o culturals, entre d'altres, us permetran conèixer de primera mà la nostra labor i la realitat de les persones en situació d'exclusió social que acollim en el nostre centre.

REGALS SOLIDARIS

Col·labora amb un dels nostres productes solidaris. Hi trobaràs productes fets al nostre taller amb persones ateses, productes pensats per a compartir la teva solidaritat.

DONATIUS CORPORATIUS

Pots contribuir a la missió d’ASSÍS a través de donacions corporatives, destinant-les a la nostra tasca global o a alguna de les nostres àrees prioritàries i programes.

MÀRQUETING AMB CAUSA

Pots destinar un percentatge de les vendes d'un producte o servei durant un temps limitat als programes d'ASSÍS. L'aliança pot comunicar-se amb el packaging del producte o en altres materials promocionals.

DONATIUS EN ESPÈCIE

Tecnologia, roba, calçat esportiu, aliments, mobles, productes de higiene, serveis... les donacions en espècie ens ajuden a millorar l'equipament del nostre centre i complementar l'assistència a les persones en situació de vulnerabilitat.

ESDEVENIMENTS SOLIDARIS

Organitzar un concert, un esmorzar, un torneig o una subhasta són maneres de sensibilitzar l'entorn i recaptar diners per als nostres programes socials alhora que compartiu una bona estona amb companys i companyes.

COL·LABORACIONS QUE

CANVIEN EL MÓN

BICICLOT

Biciclot promociona l’ús de la bicicleta i la mobilitat des de els valors de l’Economia Social i Solidària. Amb la seva col·laboració, les dones residents de La Violeta comptaran amb bicicletes per per facilitar l’autonomia en la seva mobilitat per la ciutat i oferir un recurs més pel seu empoderament.

FUNDACIÓ BARRAQUER

La Fundació Barraquer facilita l'accés a l'assistència oftalmològica a persones amb risc d'exclusió social. En el marc del programa 'Mirem per tu', proporciona assistència oftalmològica i optomètrica gratuïta, així com revisions de la salut ocular a les persones ateses per ASSÍS amb problemes de visió.

MARIA CANALS BARCELONA

L'Associació Maria Canals Barcelona vol trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha entre la majoria de la població en relació amb la música i el piano. Amb la seva col·laboració faciliten l'accés al piano d'ASSÍS a les persones que atenem i gaudim de la música i dels seus beneficis per la salut.

TREBALLEM AMB ELS

ODS 2030

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda s’estructura en un pla d’acció format per 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que marcaran l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030.

Com a empresa, pots col·laborar en la nostra tasca alhora que fas possible el compliment d'aquests objectius. Posem el nostre granet de sorra per fer d'aquest un món millor.

ODS

#AMBTUSEGUIMENMARXA! AJUDA'NS