ASSÍS

01 abril 2020

No hi ha comentaris

Home Actualitat

Iniciem el repartiment dels kits d’emergència

Iniciem el repartiment dels kits d’emergència

Les persones en situació de sense llar no poden seguir correctament les recomanacions sanitàries durant l’estat d’alarma actual. D’aquesta situació sorgeix la creació de kits d’emergència per a les 1.200 persones que dormen al carrer a la ciutat de Barcelona. D’aquests, 600 kits ja són una realitat i es distribuiran a partir d’avui a algunes entitats socials que donen servei a persones sense llar durant aquests dies de confinament. Aquestes entitats seran les encarregades de repartir els kits entre les persones que atenen.

Cada kit inclou material indispensable per a una higiene i protecció bàsica per evitar contagis (mascareta, hidrogel desinfectant, guants,sabó…), allò essencial per poder seguir la majoria de les recomanacions sanitàries. D’aquests 600, 100 kits seran destinats per a dones en situació de sense llar, també amb productes d’higiene femenina.

 

SEGUIM AMB LA CAMPANYA!

Davant la impossibilitat d’aconseguir mascaretes d’un sol ús, ASSÍS va posar en marxa una crida per l’elaboració de mascaretes de tela. Amb els materials, tutorials i recomanacions per que siguin mascaretes totalment útils per a la situació actual, les persones voluntàries esteu fent possible l’elaboració dels kits!

Amb la col·laboració de les persones voluntàries i d’empreses com Werfenlife SA, Consum S. Coop. V., CCEP Iberia (Coca-Cola European Partners), Gràfiques Baró, Amenities Hotels o entitats com la Congregació religiosa Darderas, hem arribat pel moment a la meitat de l’objectiu! Queden 18 dies per aconseguir-ho…. Ens ajudes a arribar-hi? Entra al web de la campanya

share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.