ASSÍS

12 abril 2021

2 comentaris

Home Actualitat

Inaugurem el nou Centre Residencial d’Inclusió La Violeta

Inaugurem el nou Centre Residencial d’Inclusió La Violeta

La Violeta ja és una realitat! 

Aquest nou equipament té per objectiu donar atenció social i allotjament per tal de frenar els efectes de l’exclusió residencial en fase inicial que pateixen les dones, oferint eines i recursos personals, espais d’apoderament i un acompanyament integral per a la definició d’un projecte vital propi. A La Violeta es garantirà per tant la cobertura de les necessitats bàsiques, tot potenciant les habilitats personals i d’autogestió perquè les dones ateses puguin realitzar un procés de recuperació i autonomia personal.

 

 

Des de ASSÍS estem acabant les obres de reforma, hem condicionat els espais comuns i necessitem la teva ajuda per acabar de condicionar les 26 habitacions amb bany.

 

Amb la teva ajuda podrem acabar de moblar i decorar cadascuna de les habitacions. Amb 400 euros podem proporcionar un llit, una tauleta de nit, un escriptori amb cadira, una còmoda i un kit de benvinguda amb productes d’higiene (tovalloles, llençols, etc.) i de primera necessitat a 1 dona que accedirà a aquest recurs.

 

Fes clic i ajuda’ns a fer possible el nostre objectiu! 

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.