ASSÍS

22 desembre 2021

No hi ha comentaris

Home Sense categoria

Bon Nadal solidari!

Arriba el final de l’any 2021 i et volem agrair la teva implicació: gràcies per estar al costat d’ASSÍS i acompanyar a les persones en situació de sense llar.

 

Ha estat un any de reptes: hem celebrat el 20è aniversari de l’entitat, una data per reconèixer l’esforç de totes les persones que ens heu acompanyat al llarg d’aquest temps. Hem donat resposta a l’emergència alimentària per tal de garantir el dret a l’alimentació de les persones que atenem. També hem actuat davant l’emergència residencial, per això, durant el 2021 vam obrir La Violeta en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona: un Centre Residencial d’Inclusió per a dones en situació de sense llar des d’on treballem la inserció laboral. A més, durant aquests mesos hem obert 5 pisos amb acompanyament social, 3 d’ells per a dones en situació de sense llar. També ha estat un any de represa d’activitat: hem tornat amb l’aula d’informàtica i el curs d’ASSÍS Verd, amb 20 alumnes que es formen en l’àmbit de la jardineria.

 

A ASSÍS treballem des d’una perspectiva integral, fent una atenció individualitzada per tal de garantir els drets més fonamentals. Malauradament, cada vegada ens trobem amb més persones a les que acompanyar i el procés vital de cadascuna d’aquestes persones que fa que arribin a una situació de sense llar són molt diferents. Per això, intentem donar resposta a les necessitats específiques de cadascuna d’elles, d’aquí la importància de tots els nostres projectes: atenció social, serveis bàsics, ocupacional, salut o habitatge entre altres.

 

Ens espera un any molt emocionant, ple de canvis i projectes que esperem puguem fer al teu costat! Molt aviat els descobriràs. Tot està per fer i tot és possible.

Bon Nadal solidari! 💚

Maria Jose Ribas Presidenta

Jesús Ruiz Director

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.