ASSÍS

22 desembre 2021

No hi ha comentaris

Home Sense categoria

Bon Nadal solidari!

Arriba el final de l’any 2021 i et volem agrair la teva implicació: gràcies per estar al costat d’ASSÍS i acompanyar a les persones en situació de sense llar.

 

Ha estat un any de reptes: hem celebrat el 20è aniversari de l’entitat, una data per reconèixer l’esforç de totes les persones que ens heu acompanyat al llarg d’aquest temps. Hem donat resposta a l’emergència alimentària per tal de garantir el dret a l’alimentació de les persones que atenem. També hem actuat davant l’emergència residencial, per això, durant el 2021 vam obrir La Violeta en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona: un Centre Residencial d’Inclusió per a dones en situació de sense llar des d’on treballem la inserció laboral. A més, durant aquests mesos hem obert 5 pisos amb acompanyament social, 3 d’ells per a dones en situació de sense llar. També ha estat un any de represa d’activitat: hem tornat amb l’aula d’informàtica i el curs d’ASSÍS Verd, amb 20 alumnes que es formen en l’àmbit de la jardineria.

 

A ASSÍS treballem des d’una perspectiva integral, fent una atenció individualitzada per tal de garantir els drets més fonamentals. Malauradament, cada vegada ens trobem amb més persones a les que acompanyar i el procés vital de cadascuna d’aquestes persones que fa que arribin a una situació de sense llar són molt diferents. Per això, intentem donar resposta a les necessitats específiques de cadascuna d’elles, d’aquí la importància de tots els nostres projectes: atenció social, serveis bàsics, ocupacional, salut o habitatge entre altres.

 

Ens espera un any molt emocionant, ple de canvis i projectes que esperem puguem fer al teu costat! Molt aviat els descobriràs. Tot està per fer i tot és possible.

Bon Nadal solidari! 💚

Maria Jose Ribas Presidenta

Jesús Ruiz Director

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.