Bases 5è Sopar Solidari

BASES LEGALS SORTEIG 5È SOPAR SOLIDARI

 

 1. OBJECTE

ASSÍS Centre d’Acollida, en endavant ASSÍS, amb domicili social al Carrer Tres Reis, 5, Baix, 08018, Barcelona i amb CIF G-62781935, és una entitat amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar per al compliment dels seus fins, l’objecte de la qual és prestar serveis per tal de garantir els drets de les persones en situació de sense llar.

ASSÍS, a través dels seus canals de comunicació, en concret a través del seu perfil d’Instagram, i amb la finalitat de dinamitzar la comunitat, organitza el següent sorteig per a les persones seguidores del perfil.

Pot participar en aquest sorteig qualsevol persona major de 18 anys resident al territori espanyol.

 

El sorteig consta dels següents premis:

 • Quatre abonaments dobles pel Primavera Sound 2022
  • Dos abonaments són pel sorteig FILA0
 • Dues nits d’hotel per a dues persones a un dels hotels H10 Madrid
 • Dos cursos de pastisseria de la mà de Be Chef
 • Una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs i circuit d’spa de 30 min. a l’hotel Yurbban Passage.
 • Un sopar per a dues persones al Restaurant Semproniana
 • Un sopar per a dues persones al Restaurant Pedagògic Loiola de Jesuïtes de Sarrià
 • Un rellotge Pertegaz cortesia de la Federació Catalana de Futbol
 • Una equipació tècnica de la Federació Catalana de Futbol
 • Una motxilla Cole Hann cortesia d’Armand Basi, de Grup Lacoste
 • Un dinar o sopar per a dues persones al Restaurant Vivanda
 • Un lot de productes solidaris d’ASSÍS

En cap cas, el premi es pot bescanviar per diners, ni poden ser cedits a terceres persones. Així mateix, en cap cas els premis podran ser objecte de canvi, alteració o compensació.

 

 1. ÀMBIT TEMPORAL

El termini de participació serà a partir de les 10 h del dimecres 15 de setembre de 2021 fins a les 23.59h del divendres 1 d’octubre de 2021.

 

 1. DESTINATARIS

El present sorteig està dirigit exclusivament a persones majors de 18 anys amb residència a Espanya.

 

 1. MECÀNICA DEL SORTEIG

Hi haurà dos sortejos: el primer, entre les persones que comprin la butlleta pel sorteig a l’ecommerce d’ASSÍS i un altre entre els que comprin la FILA 0 de l’esdeveniment.

Per participar en el primer sorteig, les persones participants hauran de:

 • Comprar la butlleta mitjançant l’ecommerce d’ASSÍS

Per participar en el segon sorteig, les persones participants hauran de:

 • Comprar la FILA 0 del Sopar Solidari a l’ecommerce d’ASSÍS

No hi ha límit de participacions per usuari.

 

ASSÍS és l’únic responsable de la promoció.

És imprescindible que la persona participant indiqui de forma correcta les dades sol·licitades per ASSÍS en cas de resultar guanyador. En cas que les dades no siguin correctes o estiguin incompletes, perdrà el seu dret a optar al premi.

 

 1. COMUNICACIÓ DE LES PERSONES GUANYADORES

El nom de les persones guanyadores es publicarà a través d’un streaming als canals digitals d’ASSÍS el dijous 07/10.

Els guanyadors hauran de posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic comunicacio@assis.cat per tal de recollir el seu premi. Hi haurà un guanyador per premi.

No resultarà el premiat com a guanyador quan incompleixi algunes de les clàusules o terminis previstos en aquestes bases del sorteig.

ASSÍS estarà legitimat en tot moment a retirar de la participació en el sorteig a les persones usuàries que utilitzin mecanismes de participació contraris a la legalitat.

 

 1. LIMITACIONS DEL JOC

ASSÍS no es responsabilitza que per qualsevol causa, s’anul·li o es posposi qualsevol de les activitats anteriorment mencionades, ni dels incidents o prejudicis que puguin produir-se en el desenvolupament del sorteig o de les activitats i que siguin imputables a terceres entitats que la gestionin.

ASSÍS no es fa responsable de les incidències i successos de tot ordre, que siguin provocades per una avaria en el programa informàtic degut a un cas fortuït o de força major; ni tampoc de les incidències que tinguin el seu origen en supòsits de força major derivats de causes tals com una averia en la xarxa telefònica, informàtica, elèctrica o provocades per agents externs naturals (atmosfèrics, climatològics, o bé per un deficient funcionament de les companyies subministradores dels mencionats serveis).

ASSÍS es reserva el dret de modificar, si fos precís, les condicions d’aquest sorteig per d’altres similars, donant-li a la modificació el mateix grau de publicitat que a la present. Si per causes majors fos necessari ajornar o anul·lar la promoció, es farà constar en les mateixes bases.

ASSÍS garanteix que la promoció es fa en igualtat d’oportunitats entre els diferents participants. Per això, qualsevol ús abusiu o fraudulent d’aquestes bases dóna lloc a la desqualificació del participant en el joc.

 

 1. CESSIÓ D’IMATGE i DADES DELS GUANYADORS

Les persones guanyadores autoritzen a ASSÍS a què aquesta publiqui a les seves xarxes un llistat on constin el seu nom i cognoms per tal fer públic el resultat del joc.

Les persones guanyadores autoritzen a ASSÍS a què mentre estan gaudint del premi se’ls pugui prendre fotografies / fer filmacions en les que aparegui la seva imatge per a la seva posterior difusió, transformació i reproducció en qualsevol forma i mitjà, com poden ser, sense caràcter limitador, a l’espai web, revistes i tota mena de publicacions d’ASSÍS, amb finalitats informatives i de difusió de les activitats i instal·lacions d’ASSÍS; cedint els drets d’imatge que se’n derivin a ASSÍS per tota la durada d’aquests drets i sense limitació territorial.

 

 1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació al present sorteig implica l’acceptació de les seves bases reguladores i del criteri d’ASSÍS en quant a la resolució de qualsevol qüestió derivada de la mateixa.

 

 1. COMPORTAMENTS SOSPITOSOS

ASSÍS disposa d’eines per poder controlar el bon ús de l’aplicació.

ASSÍS podrà denegar l’accés al servei, si existeixen dubtes o sospites cap algun usuari, en relació amb la veracitat de les dades proporcionades, sobre la seva manera de procedir o per incompliment de les seves obligacions.

Per qualsevol dubte que es tingui o per poder apel·lar a alguna acció d’ASSÍS, es pot contactar enviant un correu electrònic al següent correu comunicacio@assis.cat

 

 

Barcelona, 10/12/20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.