Engeguem un nou pis per a 2 persones sense llar! 

Engeguem un nou pis per a 2 persones sense llar!

Gràcies a la generositat d’una família, ASSÍS podrà disposar d’un nou pis, en règim de lloguer social, que gestionarem des del nostre programa d’habitatge.

Des del mes d’octubre, i una vegada realitzades les obres de reforma, la decoració i el moblat del pis, dues persones del nostre centre gaudiran de la calidesa d’una nova llar, que esperem que els brindi millors oportunitats.

Des del 2007 a ASSÍS oferim allotjaments de mitja i llarga estada a persones sense llar. Actualment el nostre programa d’Habitatge” el formen 15 pisos a la província de Barcelona, amb una capacitat per a 28 persones ateses al nostre centre.

Al 2017 hem buscat 5 pisos a Barcelona (o àrea metropolitana) per a 10 persones sense llar. N’hem aconseguit 3, i en necessitem 2 més per assolir el nostre repte: #5habitatgesx10persones.

Si tens un habitatge en propietat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres! Aquestes són les modalitats de col·laboració que t’oferim:

  • Lloga’ns un habitatge a preu social: t’assegurem l’ingrés mensual del lloguer amb totes les garanties, ja que serà la nostra entitat, ASSÍS Centre d’Acollida, la titular del contracte.
  •     Cedeix-nos un habitage
  •     Dona’ns un habitatge
  •     Deixa’ns-el en herència
  • Si vols col·laborar o necessites que et facilitem més informació, truca al 932.520.568. Ajuda’ns a aconseguir-ho!
cartel.5x10.catala_fcb_baja.jpgcartel.5x10.catala_fcb_baja.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.