ASSIS VERD ASSÍS VERD DESCOBREIX Treballem la inserció laboral de forma integral i individualitzada.

PER UN FUTUR

MÉS VERD

Des d'ASSÍS oferim diverses activitats, acompanyament, assistència i suport a les persones en situació de sense llar demandants d’un lloc de treball. Entre elles es troba ASSÍS VERD: un projecte formatiu-laboral que compta amb el suport de la Universitat de Barcelona (UB), en un sector d’activitat innovador com és el de l’agricultura urbana i la jardineria i compostatge.

A través d’aquest projecte també es produeix un auto abastiment de les persones amb necessitats alimentàries ja que part dels productes dels horts cultivats es fan servir per la preparació diària dels esmorzars a l’entitat i es reparteixen a les persones allotjades en els nostres pisos socials com a lots d’aliments.

GENEREM

SINÈRGIES

Fomentem sinèrgies comunitàries i amb altres agents del territori: les persones alumnes realitzen unes pràctiques en escoles sobre gestions dels horts escolars amb l’alumnat i el professorat, en empreses sobre manteniment dels espais verds i conduint activitats de voluntariat corporatiu mediambiental, amb el veïnat organitzant tallers d´horts urbans i interactuant amb persones voluntàries dins del programa.

EMPRESES

Organitzem voluntariat corporatiu mediambiental.

ESCOLES

Ajudem en la gestió dels horts urbans escolars.

SOCIETAT

Fomentem les sinèrgies comunitàries i el voluntariat.

Els alumnes realitzen una formació d'entre 250 i 450h teòrico-pràctiques. Diverses entitats públiques i privades ens cedeixen espais per a seguir amb el projecte.Els sis anys de rodatge i quasi un centenar de persones que han participat en el curs avalaen ASSÍS Verd com una bona eina per facilitar la inserció sociolaboral molt consolidada i que ofereix bons resultats.

Gràcies pel vostre esforç!

Gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que s’ofereixen a realitzar les activitats de forma desinteressada i establir un compromís i una constància suficients com per a mantenir-les com activitats fixes.