DRETS BÀSICS I
ACOMPANYAMENT
Acompanyem a les persones

Més enllà dels drets bàsics.

Garantim l’accés a l’alimentació, la higiene i l’atenció social a persones en situació de sense llar.

La nostra tasca té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones, afavorir els seus processos de participació i promoció social i reduir les seves situacions de desavantatge.

2.719

Persones ateses

Durant el 2021 hem atès un total de 2.449 homes i 270 dones als diferents recursos dels que disposem.

28.511

Esmorzars

Esmorzar afecta el nostre estat físic, psíquic i nutricional. De la mà del voluntariat, hem preparat i servit 22.554 esmorzars a homes i 5.957 a dones.

2.317

Lots d'aliments

Durant el 2021 hem atès un total de 2.449 homes i 270 dones als diferents recursos dels que disposem.

9.303

Serveis d'higiene

Al rober d’ASSÍS garantim el dret a la higiene personal, proporcionant dutxes i roba a les persones que atenem. En total, 8.187 dutxes per a homes i 1.116 per a dones.

ACOMPANYAMENT

SOCIAL

Som facilitadores i motivadores de processos d’inclusió social integral per a persones en situació de sense llar, fomentant l'autonomia de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació amb la situació que pateixen. Tot això fent un acompanyament a les persones en situació de sense llar, respectant la llibertat de les persones que acompanyem i fomentant l'autonomia personal.

12.171

Acompanyaments

Ja sigui amb caràcter preventiu, o de promoció de la persona, hem realitzat 5.705 acompanyaments a dones i 6.466 a homes.

590

Persones

Durant el 2021 l’equip d’atenció social de l’Entitat ha acompanyat en el seu procés a 590 persones, en concret a 145 dones i 445 homes.

GARANTIM LA

SALUT

Amb aquest projecte pretenem millorar l’atenció proporcionada a les persones ateses en relació a la cobertura de les necessitats bàsiques lligades a l’esfera de la salut

L’objectiu principal és proporcionar l’adequada atenció sòcio-sanitària a les més de 2.719 persones ateses comptant amb unes professionals i un espai específic per a poder atendre les demandes de cobertura d’aquestes necessitats bàsiques i millorar la coordinació amb els recursos públics i privats amb els que ja treballem en xarxa.

Cuidem el vincle

Els animals són una gran font de suport social i emocional per a les persones en situació de sense llar. Som una entitat pionera a permetre l’entrada d’animals al centre: moltes de les persones que atenem a ASSÍS ho fan acompanyades dels seus companys de vida i, mentre fan ús dels nostres serveis, el nostre equip es fa càrrec d’aquests petits peluts.